0

Veel gestelde vragen

Wat is dropshipping?

Dropshipping is een proces waarbij u als onderneming producten verkoopt in uw eigen bedrijf, en de dropshipper, in dit geval BikeBizz, de goederen rechtstreeks aan uw klant levert. Nadat de koper { uw klant } het product aan u betaald heeft, betaalt u BikeBizz de inkoop prijs die op onze site is vastgesteld, plus een vergoeding voor het dropshippen. U geeft de adresgegevens plus telefoonnummer van uw klant door bij de bestelling ( Afleveradres ) en wij versturen het product voor U naar Uw klant. U heeft geen investering in voorraad.

Dropshippen is mogelijk binnen Nederland binnen 24 tot 48 uur na ontvangst betaling, met uitzondering van de eilanden (tegen meerprijs, plus dag extra voor levering )

Wanneer U de fiets via de website heeft besteld, controleren wij de beschikbaarheid van de fiets. Wanneer deze voorradig is wordt alles in werking gezet voor u. LET OP .. U ontvangt van ons een factuur per email die voldaan kan worden via iDeal of via een bankoverschrijving.. dus de bestelling online is niet Uw definitieve factuur en deze is slechts ter bevestiging van uw bestelling.

Als uw betaling zichtbaar is voor ons dan wordt de fiets dezelfde dag verstuurd en binnen 24 tot 48 uur afgeleverd. U dient Uw klant hiervoor zelf in te lichten dat de fiets onderweg is en dat ze hun bestelde fiets kunnen verwachten. Ook krijgt u per email een betalingsbevestiging van Uw factuur.

Om alles zo vlot mogelijk te laten verlopen en de kosten zo laag mogelijk te houden , kunnen de opdrachten alleen online doorgegeven worden na inloggen . Onze prijzen zijn dan ook hierop gebasseerd . Heeft U nog geen inlogcode ? .. stuur dan een email naar info@bikebizz.nl met uw bedrijfsgegevens.

Dropshippen naar Belgie is ook mogelijk.

Wanneer word mijn bestelling geleverd?

Inhoud

Waar worden de producten van BikeBizz verkocht?

Inhoud

Hoe kom ik met jullie in contact?

Inhoud

Hoe word ik dealer?

Inhoud

1